2500

Black Friday
November 16, 2020
NAGRADNA IGRA
December 21, 2020
Black Friday
November 16, 2020
NAGRADNA IGRA
December 21, 2020

Hvala Vam što ste zapratili našu stranicu i dozvolili nam da Vam približimo našu ponudu i što ste nam pružili mogućnost da osvojimo Vaše poverenje i pridobijemo Vaše simpatije.

U daljem periodu našeg rada trudićemo se da za svakog klijenta nađemo najbolje rešenje koje možemo i da imamo ponudu koja će značiti svima kojima je potrebna.

U ponudi imamo pozajmice za penzionere, stalno zaposlene i zalog čekovima građana. Za penzionere i zalog čekovima građana imamo i dostavu na Vama željenu adresu jer mislimo na Vaše vreme.

Na našem sajtu i Facebook, kao i Instagram stranici Donesi keš možete pratiti mesečne akcije koje imamo kako bi ste mogli iskoristiti onu koja Vam je najpotrebnija u datom trenutku.

Trenutna akcija koju imamo je 4.700,00 rsd za zalog čekova građana kod naših partnera na Banovom brdu, u TC City Hall na prvom spratu, a tu je i rođendanski poklon vaučer sa kojim ostvarujete pravo da na Vaš rođendan založite čekove po ceni od 4.800,00 rsd.

Kod naših partnera na četiri lokacije u gradu, Banovo brdo, Novi Beograd, Banjica i Konjarnik, ste uvek dobrodošli, ljubazne devojke će Vam predstaviti sve detalje oko pozajmica i objasniti Vam šta je potrebno a tu je i mogućnost online aplikacije.

Nadamo se da ćete nas pratiti i dalje i pomoći nam u tome da rastemo i razvijamo se jer za sve što smo danas zasluženo je Vaše ukazano poverenje,

Vaš Donesi keš