POZAJMICE ZAPOSLENI:

Posredujemo u ostvarivanju Vaše pozajmice, naša administracija će Vas po Vašem pozivu uputiti u sve potrebne detalje i pružiti odgovor na sva Vaša pitanja. Pozajmice je moguće ostvariti preko administrativne zabrane, kako za zaposlene u državnom sektoru, tako i u privatnom, na određeno i neodređeno vreme, na osnovu visine Vaših primanja. Mogućnost otplate je od 3 do 24 meseca. Intenzivno radimo na tome da rok bude do 36 meseci. Kontaktirajte nas radi svih potrebnih detalja.

Moguće je da aplicirate i bez prethodnog poziva, potrebno je samo da popunite Online aplikaciju.  (klikom na online aplikaciju da ih prebaci na tu stranicu).

 

POZAJMICE PENZIONERI:

Posredujemo u ostvarivanju Vaše pozajmice, ne postoji starosno ograničenje za Vas, naše drage penzionere, već brzo i jednostavno, kroz samo nekoliko sati, možete ostvariti pozajmicu preko administrativne zabrane. Rok otplate je od 3 do 24 meseca. Intenzivno radimo na tome da rok bude do 36 meseci. Sve što je potrebno je Vaš penzioni ček. Pozovite nas.

Moguće je da aplicirate i bez prethodnog poziva, potrebno je samo da popunite Online aplikaciju.

 

ZALOG ČEKOVIMA GRAĐANA:

Krenuli ste na Matinee, rođendan, dogodio Vam se iznenadan ne planiran trošak i hitno Vam je potreban keš? Mi smo tu za Vas. Posredujemo u realizaciji Vaše pozajmice.

Pozovite našeg službenika i poručite keš. Potrebno je samo da imate čekove.

Unovčavamo čekove građana uz minimalnu proviziju, moguća realizacija čeka nakon mesec dana kao i mogućnost produženja tog roka. Ne postoji ograničen broj čekova koje možete založiti, kao ni ograničenje roka produžavanja, čekove takođe možete uzeti nazad kad god Vi to poželite.