POZAJMICE NOVCA ZA ZAPOSLENE

Black Friday
November 22, 2021
Pozajmice za penzionere
January 10, 2022
Black Friday
November 22, 2021
Pozajmice za penzionere
January 10, 2022

Nema razloga da Vas crveno u kreditnom birou brine, jer kreditni biro ne proveravamo. Nema razloga da zbog nekog starog neplaćenog računa za koji niste ni znali da postoji, budete diskriminisani.

Sve što je za pozajmicu potrebno je da aplicirate, tako što ćete nam poslati ili dostaviti u neku od naših filijala koja Vama najviše odgovara, Vaše platne liste za poslednja tri meseca i Vaš ugovor o radu.

Za pozajmicu možete aplicirati putem naše web aplikacije, slanjem dokumentacije na mail donesikes@gmail.com ili na broj telefona +381644295454

Pozajmice novca su od 6.000 rsd do 200.000 rsd shodno parametrima koje naša administrcija uzima u obzir prilikom Vaše aplikacije.

Svakom klijentu pristupamo individualno i tražimo najbolje rešenje koje imamo.

Pozajmicu vraćate putem administrativne zabrane na određen broj rata ali bez obzira na odabran period otplate, pozajmicu uvek možete prevremeno isplatiti u svakom trenutku!

Slobodno nas zovite, pišite nam ili nam ostavite Vaš kontakt telefon i mi ćemo pozvati Vas u vreme koje Vama odgovara jer naš cilj su srećni i zadovoljni korisnici.

Vaš Donesi keš