Muči vas kreditni biro?

Prenesi ček i uštedi
April 15, 2024
Senior pozajmica
April 26, 2024
Prenesi ček i uštedi
April 15, 2024
Senior pozajmica
April 26, 2024

Muči vas kreditni biro?

U svetu finansija, kreditni biro čest je osnova i stub u odlučivanja kada su u pitanju kreditne mogućnosti.
Međutim, u Donesi kešu, verujemo da svako zaslužuje šansu da ostvari svoje finansijske ciljeve, bez obzira na svoj trenutni rejting u kreditnom birou.
Kod nas, ne gledamo samo brojeve. Shvatamo da iza svake priče stoji čovek sa svojim jedinstvenim okolnostima i potrebama. Zbog toga, naša procedura za dobijanje pozajmice je jednostavna i brza, pružajući priliku i onima koji bi možda bili odbijeni drugde.

Čak i ako ste nedavno počeli sa radom, ne brinite. Uz žiranta u penziji, možete ostvariti našu pozajmicu. Za zaposlene, potrebna dokumentacija je samo platni list za poslednja tri meseca i ugovor o radu. Dok penzioneri trebaju samo poslednji penzioni ček – ne postavljamo starosne granice.

Period otplate je prilagodljiv, omogućavajući vam da odaberete period od 3 do 12 meseci, u skladu sa vašim finansijskim mogućnostima. Trenutno, maksimalni iznos koji možete pozajmiti je 100.000 rsd.
U Donesi Kešu, verujemo da svako zaslužuje priliku za finansijski napredak, bez obzira na prošlost. Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako možemo pomoći da ostvarite svoje ciljeve.
+ 381 64 429 54 54 ili nas posetite na nekoj od naših lokacija.