Prenesi ček u Donesi keš

Nova lokacija – TC Piramida
March 13, 2023
Nova lokacija – Zeleni venac
September 30, 2023

Želiš da uštediš novac za sebe i sebi drage ljude i da preneseš čekove u Donesi keš? Isto želimo i mi.

Šta je to Prenesi ček?

Prenesi ček je sjajna opcija za sve Vas koji imate čekove već negde u zalogu ali želite smanjiti svoje mesečne troškove tako što uslugu zaloga čekova nećete plaćati preskupo, uz razne članarine i održavanja.

Možete preneti koliko god čekova želite, broj nije ograničen.

Fenomenalna stvar kod ove ponude je ta što je ona POTPUNO BESPLATNA.

Kako to mislite?

Za preuzimanje čekova nazad, za njihov otkup, potrebno je platiti 5.000 rsd po svakom čeku.

U ovom slučaju, kad birate našu ponudu Prenesi ček u Donesi keš, sve troškove otkupa čekova snosimo SAMO MI.

Da, to znači da mi plaćamo, za svaki ček, po 5.000 rsd umesto Vas.

Nije potrebno da izdvajate novac iz svog džepa, znamo da su troškovi svega visoki i nema potrebe da Vas izlažemo dodatno tome i opterećujemo Vaš mesečni budžet.

Šta time dobijam?

Najbolju i najpovoljniju uslugu i proviziju za zalog čekova u Beogradu. Smanjene troškove na mesečnom nivou i ostvarivanje uštede. Prednost se ogleda prvenstveno u ceni koja iznosi 300 rsd po čeku i uz to nemate nikakve dodatne troškove, ni na mesečnom ni na godišnjem nivou. Zatim, tu je mogućnost naše dostave onda kad Vi nemate vremena doći do nas i usluga na čijem poboljšanju i unapređenju konstantno radimo kako bi ste uvek bili zadovoljni.

Kako to da uradim?

Brzo, jednostavno i lako. Procedura za Prenos čekova je minimalna, podrazumeva samo da poručite čekove za preuzimanje nazad sa mesta gde ste ih ostavili prethodno u zalog a sve ostalo prepustite nama.

Sa našom ljubaznom devojkom iz administracije dogovorićete prenos Vaših čekova, a sam postupak prenosa neće oduzeti više od nekoliko minuta Vašeg vremena a doneće Vam brojne benefite.

Gde Vas mogu naći?