POSEBNE POGODNOSTI ZA SVE

PRVA GODINA
August 11, 2021
Ponuda za postojeće klijente
November 15, 2021
PRVA GODINA
August 11, 2021
Ponuda za postojeće klijente
November 15, 2021

Od samog početka, naš cilj je jasan, a to su srćni i zadovoljni klijenti. Da bi smo u tome uspeli trudili smo se da posao sagledamo Vašim očima i da Vam pružimo najbolju ponudu i uslugu koju možemo. Slušali smo Vaše želje i zahteve i kreirali samo prema Vama!

Mi u Donesi keš-u znamo koliko je ukazano poverenje važno i da je to osnova svakog dobrog odnosa. Tako su nastale neke od naših najboljih usluga na koje smo posebno ponosni i podsećamo Vas da iskoristite svaku pogodnost koju možete jer tu su za Vas:

Pogodnosti za sve nove klijente – Ako ste već zalagali čekove na nekom drugom mestu onda su Vam poznati benefiti, međutim kod nas su oni mnogo veći! Ukoliko niste a pomalo ste nesigurni, mi smo tu da Vas ohrabrimo našom ponudom koja se ne odbija a idealna je da se upoznate sa nama kao i sa zalogom čekova – 4.800 rsd sa trajnom provizijom od 200 rsd po čeku za Vaše prve čekove.

Pogodnosti za Vas koji ste nam već ukazali svoje poverenje – Za Vas koji ste se već upoznali sa našom uslugom novčanih pozajmica ali se još uvek niste odlučili za usluge zaloga čekova, imamo ponudu za Vaše prve čekove koje zalažete kod nas od 4.800 rsd po čeku jer želimo da se uverite u sve prednosti koje zalog čekova pruža! Brzo i jednostavno dolazite do novca u samo par minuta sa minimalnom provizijom po čeku!

Pogodnosti u mesecu Vašeg rođendana – Rođendani su uvek vreme poklanjanja ali i vreme kad želite proslaviti ili sebe počastiti poklonom koji dugo želite. Za obe stvari finansije su ono što nam tad uvek zafali. Zato brzo dođite do dodatnog novca i iskoristite mogućnost da zalažete Vaše čekove tokom celog meseca u kom proslavljate rođendan za 4.800 rsd sa trajnom provizijom od 200 rsd za te čekove. Broj čekova koje možete založiti je neograničen!

Uzmeš 50 € vratiš 51 € – Posebna pogodnost za Vas, naše drage penzionere, na koju smo posebno ponosni, je još jedna mogućnost koju imate u mesecu svog rođendana, a to je – uzmeš 50 € vratiš 51 €. Uskoro opširnije o svim detaljima ove pogodnosti.* Birajte najbolje!

Black Friday – Sjajni popusti za Crni petak su tu, spremni i čekaju na Vas! Iskoristite popust na zalog čekova, u petak 26.novembra, kada će sve filijale naših partnera raditi duže, od 09 h do 20 h, i založite Vaše čekove po ceni od 4.800 rsd!

Nagradne igare – Učestvujte u našim nagradnim igrama u kojima svi dobijaju! Tokom cele godine, pravimo različite vrste nagradnih igara i poklon vaučera sa kojima ostvarujete posebne pogodnosti! Jedna od takvih igara je igra 5 za 5, što znači da je potrebno samo da označite tri osobe u komentaru na našem profilu, da zapratite našu stranicu i osvajate zalog čeka BEZ PROVIZIJE! 5.000 za 5.000! Sve što je potrebno je da pratite naš facebook i instagram profil i saznate na vreme kad su u toku!

8.mart – Za dame uvek posebno! Za Vaš dan kod nas možete ostvariti popust na zalog čekova i Vaše čekove 8.marta,   založiti za 4.800 rsd po čeku kod svih naših partnera u Beogradu, na Banjici, Banovom Brdu, Konjarniku i Novom Beogradu kao i u Požarevcu, na adresi Takovska 05, TC Reč naroda!

Dostava na adresu – Nema bolje lokacije od one koja Vama odgovara! Naša dostava je osmišljena tako da do novca dođete lako i brzo a da nigde ne morate ići! Naše ljubazne devojke iz administracije će Vas uputiti u sve detalje i doneti Vam novac. Pokrivamo celu teritoriju Beograda, rok dostave je nekoliko sati a najkasnije do 24h, u zavisnosti od trenutka kada ste nas kontaktirali. U ovom trenutku imamo ponudu dostave za pozajmice penzionera i zalog čekova građana.

Besplatan poziv kad Vama odgovara – Kod nas je takođe moguće da Vas kontaktiraju onda kad to Vi izaberete. Vaše je samo da nas putem maila ili vibera, kao i sms poruke obavestite da želite da Vas kontaktiraju u određeno vreme za sve informacije i mi ćemo pozvati Vas. Brzo, tačno i bez troškova!

Želimo da za Vas stvaramo još ponuda zato nam slobodno pišite, ne stidite se da kažete šta je to što bi našu ponudu učinilo boljom a na Vaše zadovoljstvo jer tu smo za Vas. Kontakt telefon 064 429 54 54 ili nam možete pisati na na mail office@donesikes.rs ili primedbe@donesikes.rs

Hvala Vam,

Vaš Donesi keš